Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Spray voor voetbaltafel stangen

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Stangen spray voetbaltafel Garlando
  Stangen spray voetbaltafel Garlando
  Art.nr. (SKU): 30241
  € 24,95

Speelt u graag een potje tafelvoetbal en werken de tafelvoetbal stangen niet meer zo soepel? Probeer eerst eens of stangen spray werkt. Als de stang dan nog niet soepel door de lagers loopt is deze krom en dient deze te worden vervangen. Bestel op onze site nieuwe tafelvoetbal stangen zodat u snel weer een potje tafelvoetbal kan spelen. Onze tafelvoetbal stangen zijn van hoge kwaliteit, zolang er op de juiste manier mee om wordt gegaan. Als u op de stangen gaat leunen of de voetbaltafel ermee probeert te verplaatsen (liften) zullen de stangen gaan buigen en kromtrekken. Dit heeft niet te maken met de kwaliteit maar met verkeerd gebruik. Dus mogen de tafelvoetbal stangen na verloopt van tijd niet meer lekker bewegen , bestel dan nieuwe tafelvoetbal stangen en u kunt weer een heerlijk potje tafelvoetballen met vrienden en familie. Ook een optie is het kopen van een stangspray, door deze spray zal de stang soepel kunnen bewegen en dus zal de stang minder snel schade oplopen.

Kromme tafelvoetbaltafel stangen

Kromme tafelvoetbal stang, daar wordt niemand blij van. Het krom raken van een tafelvoetbal stang heeft niets te maken met de kwaliteit van de stang. Vaak is de oorzaak onjuist gebruik van de voetbaltafel. Wanneer een gemiddelde volwassene met zijn volledige gewicht op een stang van 16 mm gaat leunen zal deze krom trekken. Dit kan ook gebeuren als de voetbaltafel word opgetild of word verschoven wanneer dit niet de bedoeling is. Het buigen van de tafelvoetbal stangen kan gebeuren bij een voetbaltafel van €100 maar ook bij een voetbaltafel van €2000. Daarom is het belangrijk dat u zorgvuldig met uw tafelvoetbaltafel omgaat. Hierdoor zal u langere tijd profijt hebben van uw tafelvoetbal stangen. Onze tafelvoetbal stangen zijn binnen 1-5 werkdagen geleverd. Tegen meerprijs is montageservice in overleg mogelijk zodat u snel weer een potje tafelvoetbal kunt spelen met goed werkende tafelvoetbal stangen.

Stang tafelvoetbal kopen

Bent u op zoek naar nieuwe tafelvoetbal stangen? Voetbaltafel.nl biedt 16 mm zilveren tafelvoetbalstangen aan met een hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u weer onbezorgd tafelvoetballen met familie, vrienden of collega’s. Als u zorgvuldig met uw tafelvoetbaltafel omgaat kunt u er jaren plezier van hebben. Mocht er toch een tafelvoetbal stang krom gaan staan bestel dan snel een nieuwe stang bij Voetbaltafel.nl. Speel de sterren van de hemel en daag uw familie, vrienden of collega’s uit voor een heerlijk onbezorgd potje tafelvoetbal. Toch niet tevreden? Neem gerust contact op met onze professionals. Veel speelplezier!