Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Tafelvoetbal balletjes

U bent op zoek naar tafelvoetbal balletjes, waar moet je opletten bij de aanschaf van tafelvoetballen. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de diameter van de tafelvoetbal balletjes. Er zijn voetbaltafel balletjes in verschillende diameters.

Verschillende tafelvoetbal balletjes

Als u een voetbaltafel besteld worden er vaak 4 tot 10 tafelvoetbal balletjes meegeleverd. Bij goedkopere tafels zitten vaak wat goedkopere ballen. Deze zijn van hard kunststof helemaal glad of met een bal profiel. Bij de duurdere voetbaltafels worden over het algemeen tafelvoetbal ballen meegeleverd met een gladde kunststof bal met licht ruw oppervlak. Hoe harder en gladder de bal, hoe moeilijker de bal controle. Let op, de balcontrole wordt niet alleen bepaald door de tafelvoetballen. Ook het oppervlak van het speelveld van de voetbaltafel is een belangrijk onderdeel van de speeleigenschappen.

Garlando voetbaltafel balletjes

Meest verkochte tafelvoetbal balletjes zijn de 33mm tafelvoetbal ballen van Garlando, verkrijgbaar in wit en oranje per 10st. verpakt. Deze kunststof voetbaltafel balletjes zijn geschikt voor intensief gebruik. De beste balletjes zijn de JGC wedstrijd tafelvoetballen. Deze originele wedstrijd bal is ITSF goedgekeurd en heeft een diameter van 34mm. Deze voetbaltafel bal is ruw en iets zachter waardoor de bal geweldige balcontrole en speeleigenschappen biedt.

Kurk tafelvoetbal balletjes

Dan hebben we nog de kurk tafelvoetbal ballen. Een kurken tafelvoetbal bal is wat zachter, de controle is wat eenvoudiger als een harde gladde bal maar de speeleigenschappen zijn weer minder. Daarnaast is een kurk tafelvoetbal balletje iets stiller maar uiteindelijk zijn het de spelers die het meeste lawaai maken tijdens een potje tafelvoetbal.

Tafelvoetbal balletjes kopen

De tafelvoetbal balletjes zijn op voorraad en worden doorgaans binnen 24uur verstuurd. Heeft u vragen of advies nodig, bel of mail dan zodat een van onze specialisten u kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Ons ruime aanbod biedt voor iedereen een mooie oplossing.