Buffalo

Voetbaltafel.nl is dé aanbieder als het gaat om Buffalo voetbaltafels. Bij Voetbaltafel.nl vind u het complete assortiment Buffalo voetbaltafels voor de beste prijs. Wij bieden de laagste prijsgarantie op voetbaltafels.

Geen producten gevonden...


  Buffalo voetbaltafel

  Buffalo tafelvoetbal heeft het allemaal. Voetbaltafels voor thuisgebruik, voetbaltafels voor op het bedrijf of een professionele voetbaltafel. Buffalo biedt voordelige degelijke voetbaltafels. Sommige zijn speciaal ontworpen voor scholen, campings, bedrijfs- en sportkantines. Wanneer je kijkt naar een degelijke tafelvoetbaltafel voor een scherpe prijs dan kom je vaak uit bij een tafelvoetbal van het merk Buffalo. Een voetbaltafel van Buffalo staan al jaren garant voor veel speelplezier. Buffalo heeft veel verschillende soorten voetbaltafels. Zo biedt Buffalo voetbaltafels voor thuis, maar ook professionele voetbaltafels met muntinworp voor bijvoorbeeld op het werk of op kantoor.

  Verschillende modellen Buffalo voetbaltafels

  Buffalo biedt verschillende modellen voetbaltafels. Zo bieden ze de lichtere voetbaltafel Shoot en tegelijk bieden ze ook een heftige serie outdoor voetbaltafels in de vorm van de ‘Storm serie’. Deze voetbaltafels zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen. De Storm Outdoor 1, de Storm outdoor 2 en de Storm Outdoor 3. Ze worden steeds iets zwaarder en krijgen steeds meer opties. De Storm 2 heeft bijvoorbeeld baluitgave en de Storm 3 heeft een mechanisch muntinworpsysteem. Voor deze modellen is tevens een losse afdekplaats (gehard glas) los verkrijgbaar.

  Buffalo voetbaltafels met telescopische stangen

  Buffalo heeft ook aan de kleinere spelers onder ons gedacht. Ze hebben voetbaltafels gemaakt met telescopische stangen. Door deze stangen te gebruiken in de lichtere voetbaltafels wordt het spelen meer veilig. De telescopische stangen schuiven in elkaar en steken tijdens het spelen dus niet uit aan de andere kant van de voetbaltafel. Hiermee kunnen kleine ongelukjes voorkomen worden.

  Een Buffalo voetbaltafel bestellen?

  Bij Voetbaltafel.nl kunt u makkelijk en snel een Buffalo bestellen. Als u de voetbaltafel vandaag voor 12.00 besteld leveren wij de tafel morgen nog bij u af. Standaard leveren wij de voetbaltafel in doos op de begane grond. Heeft u zelf geen zin of geen tijd om de voetbaltafel op te zetten bieden wij hiervoor een extra service.

  Bij Voetbaltafel.nl vindt u dus altijd de Buffalo voetbaltafel die bij u past. Mocht u twijfelen over welke voetbaltafel het best bij u past, neem dan contact op met de helpdesk.