Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Tafelvoetbal met glasplaat

Wilt u een tafelvoetbal met glasplaat kopen? Dan is een voetbaltafel met glasplaat wellicht iets voor u? Een glasplaat beschermd het speelveld vuil en stof, dempt het geluid én houdt de ballen in het spel. Een tafelvoetbal met glasplaat is de ideale oplossing voor als u last heeft van vuil en of als je wilt voorkomen dat het speelveld vies of beschadigd raakt. In ons assortiment vindt u verschillende voetbaltafels met glasplaat geschikt voor scholen, verenigingen, campings en instellingen.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Specificaties tafelvoetbal glasplaat

Welke type tafelvoetbal glasplaat past bij u? Er zijn verschillende uitvoeringen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor een tafelvoetbal met glasplaat met muntinworp of zonder muntworp, met doorlopende stangen of telescoop stangen, bedrukt of niet bedrukt, inklapbare en niet inklapbare tafel, buiten of binnen gebruik en diverse kleuren. Verwacht u dat kleine kinderen gebruik maken van de voetbaltafel met glasplaat? Dan is een voetbaltafel met telescoop stangen een goede keuze voor u. Deze voetbaltafel is uiterst geschikt voor intensief gebruik en veilig voor kinderen. Wilt u er zeker van zijn dat u lang speelplezier heeft van de voetbaltafel met glasplaat? Kies dan voor een voetbaltafel met glasplaat en een gesloten balsysteem.

Gepersonaliseerd met uw logo

Een tafelvoetbal glasplaat komt in verschillende soort en maten. Wist u dat u een voetbaltafel met glasplaat kunt personaliseren? U kunt ervoor kiezen zelf een ontwerp te maken maar wij kunnen dat ook voor u doen. U kunt verschillende onderdelen van de tafelvoetbal glasplaat personaliseren. Zo kunt u de buitenzijde, binnenzijde en het speelveld van de tafel bedrukken met bijvoorbeeld tekst of uw logo. Leuk voor als u de tafelvoetbal met glasplaat cadeau doet of op kantoor wilt neerzetten.

Onderhoud 

Onderhoud is erg belangrijk als u lang plezier wilt hebben van uw voetbaltafel met glasplaat. Zo kunt groot en klein onderhoud doen. Wij adviseren dat u minstens 1 keer per jaar de tafel onder handen neemt. Behandel bijvoorbeeld de stangen met voetbaltafel stangen spray en maak de wedstrijdballen schoon met afwasmiddel of allesreiniger. Let op: ga niet schrobben, hierdoor worden de ballen te glad. Neem tot slot de voetbaltafel en handvatten af met warm water en controleer of dat de handvatten nog goed vastzitten. Wordt de tafel sporadisch gebruikt of staat de tafel buiten? Bedek dan de voetbaltafel met een afdekhoes die waterbestendig is.

Tafelvoetbal glasplaat kopen?

Wilt u een tafelvoetbal glasplaat kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij voetbaltafel.nl vindt u een breed assortiment voetbaltafels met glasplaat voor de laagste prijs van bekende merken zoals Deutscher Meister, Garlando, Heemskerk en Topshot. Alle voetbaltafels worden gratis verzonden en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij streven ernaar uw bestelling de volgende dag nog bij u af te leveren. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten met ruime ervaring denken graag met u mee.