Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

 

Voetbaltafel inklapbaar

Voetbaltafel.nl heeft een perfecte oplossing voor sympathisanten van het tafelvoetbalspelletje met weinig ruimte in hun huis: een voetbaltafel die inklapbaar is. Een voetbaltafel die inklapbaar is, is uitermate geschikt voor spelers die beperkte ruimte hebben en niet dagelijks gebruikmaken van de tafel. Het compact wegzetten is daarmee één van de voornaamste voordelen van dit type tafel.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Zoek je een voetbaltafel die inklapbaar is, dan bieden we je meerdere opties. Zo zijn er voetbaltafels die je staand opklapt, terwijl er ook modellen zijn waar je de poten onder de tafel klapt. Het voordeel van het laatste model is dat de tafel nog minder ruimte in beslag neemt. Je schuift de voetbaltafel die inklapbaar is onder een bed, rechtop in de berging of bovenop een kast. Het leeuwendeel van onze exemplaren zijn voorzien van transportwieltjes, wat je het nodige tilwerk scheelt. Bekijk hier de mogelijkheden!

Opklapbare voetbaltafel: voor jong en oud!

De opklapbare voetbaltafel is er voor alle leeftijdscategorieën en doelgroepen. Of je nu een jonge liefhebber bent van het spel of al jaren aan de stangen draait: we hebben altijd een voetbaltafel die inklapbaar is en geschikt voor jou. De opklapbare voetbaltafel is tevens geschikt voor zakelijke klanten die de tafel soms uit het zicht van de kantoortuin willen zetten op het moment dat er geen gebruik van wordt gemaakt.

De voetbaltafel die inklapbaar is, verkopen we in diverse afmetingen. De kleinste tafel is 120 à 130 centimeter lang en is het meest geschikt voor hobbygebruik (kinderen tot 14 jaar oud). Ben je ouder dan 14 jaar? Ga dan voor het voetbalspel met een lengte van 135 à 140 centimeter, die geschikt is voor de oudere jeugd en volwassenen.

Verschillende systemen van tafelvoetbal inklapbaar

Voetbaltafel.nl heeft twee soorten systemen in de aanbieding van de tafelvoetbal die inklapbaar is. De eerste optie die je hebt, is het aanschaffen van een voetbaltafel die inklapbaar is en rechtop staat. Dit systeem werkt zo dat het onderstel als voet fungeert van het geheel. Zo’n tafelvoetbal met inklapbare mogelijkheden staat wat hoger en rechtop.

Bij het andere systeem klap je het onderstel van de voetbaltafel volledig onder de bak weg. De andere optie is dat de poten naast de bak wegklappen. Hierdoor kun je de voetbaltafel plat onder een bed schuiven of juist rechtop (compact) achter een kast.

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld of het onderstel van de voetbaltafel die inklapbaar is wel stabiel staat. Veel klanten denken dat een inklapbare voetbaltafel minder stabiel staat, maar dit is een misvatting. Hier is namelijk aan gedacht tijdens het fabricageproces.

De service van voetbaltafel.nl

Wij hebben goedkope voetbaltafels met inklapbaar onderstel voor hobby- en thuisgebruik. Deze modellen worden in doos verstuurd en ongemonteerd geleverd. Het monteren van deze voetbaltafels neem ongeveer 45 tot 90 minuten werk in beslag en is eenvoudig te doen met bijgeleverde handleiding. De gemiddelde levertijd voor een goedkope inklapbare voetbaltafel is 1-2 werkdagen, dit is afhankelijk van drukte en planning.

De zwaardere en kwalitatief betere modellen zijn geschikt voor jeugd en volwassenen kunnen tegen een kleine meerprijs speelklaar bij jou thuis of aan de zaak geleverd worden. De gemiddelde levertijd voor een zware inklapbare voetbaltafel is 2-5 werkdagen, afhankelijk van onze drukte en planning. Als je kiest voor een gemonteerde levering bij de aanschaf van een opklapbare voetbaltafel nemen wij 1-2 dagen voor levering contact met je op.

Voetbaltafel inklapbaar kopen

Denk je eraan om een voetbaltafel die inklapbaar is te kopen, maar spelen er nog wat vragen in je hoofd? Bel of mail ons dan gerust, zodat een van onze specialisten je kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Ons ruime aanbod tafels biedt voor iedereen een mooie oplossing, dus twijfel niet langer over het kopen van een mode dat bij jou past.