Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Voetbaltafel inklapbaar

Op Voetbaltafel.nl vind u een ruim aanbod inklapbare voetbaltafels. Welke voordelen heeft een voetbaltafel inklapbaar? Als u niet altijd gebruikt maakt van de voetbaltafel en u beperkte ruimte beschikbaar heeft biedt een voetbaltafel inklapbaar uitkomst. U kunt de voetbaltafel inklappen en compact wegzetten. De tafel neemt dus niet onnodig veel ruimte in beslag als u er geen gebruik van maakt. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor een voetbaltafel met inklapbaar onderstel. Zo zijn er voetbaltafels die staand opklappen maar er zijn ook modellen waar u de poten onder de tafel klapt. Het voordeel van deze modellen is dat u ze nog compacter kunt op bergen. U kunt de voetbaltafel inklapbaar bijvoorbeeld onder een bed schuiven of rechtop achter een kast zetten. De meeste inklapbare voetbaltafels zijn tevens voorzien van transport wieltjes, wel zo prettig.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pegasi voetbaltafel Royal inklapbaar
  Pegasi voetbaltafel Royal inklapbaar
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-ROYAL
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 429,00 Speciale prijs € 399,00
per pagina

Voetbaltafel met inklapbaar onderstel

Wij hebben de voetbaltafels met inklapbaar onderstel voor jong en oud. Voetbaltafel inklapbaar is niet alleen handig in huis maar ook veel zakelijke klanten vinden het prettig om de voetbaltafel gemakkelijk en snel even weg te zetten als er geen gebruik van wordt gemaakt. De voetbaltafel inklapbaar is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De kleinere voetbaltafel inklapbaar 120-130 cm lang is geschikt voor hobby thuis gebruik door kinderen tot 141jaar oud. Voetbalspel inklapbaar 135-140 cm lang is geschikt voor jeugd en volwassenen.

Verschillende systemen inklapbare voetbaltafels

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld of het onderstel van de voetbaltafel inklapbaar wel stabiel staat. Veel klanten denken dat een inklapbare voetbaltafel minder stabiel staat maar dit is een misvatting. Er zijn twee systemen voor een voetbaltafel met inklapbaar onderstel. De inklapbare voetbaltafel die rechtop staat. De voetbaltafel klapt rechtop en een gedeelte van het onderstel fungeert als voet. De opklapbare voetbaltafel staat iets hoger en rechtop. Bij het andere systeem klapt het onderstel van de voetbaltafel helemaal onder de bak weg of de poten klappen naast de bak weg. Hierdoor kunt u de voetbaltafel plat onder een bed schuiven of juist rechtop (compact) achter bv een kast of strak tegen een muur weg zetten.

De service van voetbaltafel.nl

Wij hebben goedkope voetbaltafels met inklapbaar onderstel voor hobby thuis gebruik. Deze modellen worden in doos verstuurd en ongemonteerd geleverd. Het monteren van deze voetbaltafels neem ongeveer 45 tot 60 minuten werk in beslag en is eenvoudig te doen met bijgeleverde handleiding. De gemiddelde levertijd voor een goedkope inklapbare voetbaltafel is 2-5 werkdagen, dit is afhankelijk van drukte en planning. De zwaardere en kwalitatief betere modellen geschikt voor jeugd en volwassenen kunnen tegen meerprijs ook speelklaar bij u thuis of aan de zaak geleverd worden. De gemiddelde levertijd voor een zware inklapbare voetbaltafel is 2-5 werkdagen, afhankelijk van drukte en planning. Als u kiest voor een gemonteerde levering bij de aanschaf van een opklapbare voetbaltafel nemen wij 1-2 dagen voor levering contact met u op.

Voetbaltafel inklapbaar kopen

Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van een inklapbare voetbaltafel bel of mail dan zodat een van onze specialisten u kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Ons ruime aanbod voetbaltafels met inklapbaar onderstel biedt voor iedereen een mooie oplossing.