Retourneren

Uw voetbaltafel bij dé voetbaltafel specialist Voetbaltafel.nl!

Voetbaltafel.nl streeft ernaar om u een optimale service- en klantbeleving te bieden. Mocht een voetbaltafel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, zijn er problemen met de levering of heeft u een klacht neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en staan altijd voor u klaar om problemen op te lossen.

Een artikel ruilen of retourneren:

Een artikel ruilen of retourneren is geen enkel probleem. Voor artikelen die u bij Voetbaltafel.nl heeft besteld gelden de volgende voorwaarden:

- U heeft 14 dagen bedenktijd (de leverdatum geldt als aankoopdatum) voor het aanmelden van uw retour.

- Na aanmelden retour heeft u 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren.

- De originele kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd.

- Het artikel is compleet, niet gebruikt of beschadigd (indien u een product wilt omruilen omdat u een verkeerde kleur, afmeting of model heeft besteld mag deze niet uit de verpakking zijn gehaald).

- Het artikel zit, indien redelijkerwijs mogelijk, nog in de originele productverpakking.

Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen wij helaas niet omruilen of retour nemen.

Hoe retourneer ik mijn bestelling:

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren vragen wij u eerst telefonisch of via email contact met ons op te nemen. Stuur met de retour zending een kopie van uw orderbevestiging mee, een begeleidend schrijven met uitleg, en uw persoonlijke gegevens zoals uw bankrekeningnummer met naam zodat wij het aankoop bedrag kunnen terug boeken op uw bank- of girorekening.

Retourzending, wie betaald de retour verzendkosten:

U krijgt het volledige aankoop bedrag, mits u voldoet aan de hierboven vermelde voorwaarden terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Wij storten het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen terug op uw bank- of girorekening.

Uitgesloten van retournering zijn:

- Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd.

Artikelen anders dan gekocht via Voetbaltafel.nl.