Bezorgen en montageservice

Voetbaltafel.nl levert alle voetbaltafels gratis in Nederland en in België! Over het algemeen worden al onze bestellingen binnen 48 uur na betaling afgeleverd. Voor sommige modellen is dit niet mogelijk, dan wordt de afleverdatum met u afgestemd. Voetbaltafel.nl levert bijna alle voetbaltafels uit voorraad en streeft ernaar om een bestelling z.s.m. te verzenden / leveren. Let op, dit geldt voor bestellingen die op ma tm vrij geplaatst zijn. Wij verzenden en leveren niet in het weekend of tijdens feestdagen. Tip: bestel tijdens feestdagen tijdig, vooral in deze periodes kunnen levertijden door drukte vertraging op lopen. Voetbaltafel.nl werkt nauw samen met de fabrikanten en deze leveren sommige modellen zelf bij u af, de levering wordt dan in overleg met u afgestemd.

Let op: Wij kunnen wel in Duitsland bezorgen maar houdt hierbij rekening met extra bezorgkosten. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden.

Voetbaltafel.nl biedt voor veel merken en modellen voetbaltafels een montageservice. Dit geldt echter niet voor alle modellen. Standaard wordt de tafel in doos geleverd, indien montage een optie is kunt u een keuze maken tussen een levering in doos of gemonteerd. De voetbaltafel wordt dan door ons gemonteerd en speelklaar afgeleverd (dit is tegen meerprijs). Hiermee is de voetbaltafel meteen gebruiksklaar bij levering. U moet wel zelf de poten onder de tafel zetten dat zijn een paar bouten. Heeft u aanvullende vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via mail ([email protected]) of per telefoon op 0546-305072 .

Chauffeurs lossen en bezorgen tot aan de deur. Bij flats en appartementencomplexen geschied levering tot aan het gebouw. De producten worden dus niet naar boven bezorgd (het betreft een transport bedrijf en géén verhuis bedrijf).