Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Voetbaltafels voor op de zaak

Voetbaltafel met logo van uw bedrijf? Alles is mogelijk. Wij kunnen de voetbaltafel bedrukken, volledig gepersonaliseerd naar wens. Zelf de poppen en score tellers worden in de gewenste kleur uitgevoerd. Alleen een voetbal met logo is uiteraard ook mogelijk. Leuk voor op de zaak of als relatie geschenk!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pegasi voetbaltafel Elite Black
  Voetbaltafel Pegasi | Elite Black
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-ELITE-BLACK
  Beoordeling:
  95.0000%
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 449,00 Speciale prijs € 429,00
 2. Pegasi voetbaltafel Roma side
  Voetbaltafel Pegasi | Roma
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-ROMA
  Beoordeling:
  90.0000%
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 529,00 Speciale prijs € 479,00

De kickertafel is een andere benaming voor een voetbaltafel en is afgeleid uit het Duits, waar ze een voetballers met een formidabele trap zo aanduiden. Daarnaast staat ‘kicker’ in Duitsland ook gelijk aan een kickertafel. Bij voetbaltafel.nl maken we zo’n soort tafel voor je op maat. De kickertafel is namelijk volledig te personaliseren op basis van de wensen die je stelt. Overweeg bijvoorbeeld om de kickertafel met het logo van je bedrijf te bedrukken. Erg leuk voor in de kantine!

Andere mogelijkheden zijn het personaliseren van de poppen en scoretellers, waardoor de kickertafel perfect in te passen is binnen jouw huisstijl. Is het voldoende voor jou als de bal alleen je logo bevat? Dat kan ook. Lees hier meer over de mogelijkheden!

Voetbaltafel kantoor

Reuring gegarandered met een voetbaltafel op kantoor! En mede daarom heeft voetbaltafel.nl zich ontpopt tot dé aanbieder van de kickertafel bij zakelijke aangelegenheden. Bij Voetbaltafel.nl vind je het grootste assortiment voetbaltafels van Nederland voor de beste prijs. Of je nu op zoek bent naar een voetbaltafel voor op kantoor of voor een openbare gelegenheid, bij Voetbaltafel.nl ben je aan het juiste adres. Wij bieden alle merken voetbaltafels, van Buffalo tot Heemskerk en van Garlando tot de klassieke Deutscher Meisters.

Zakelijk voetbaltafelspel: ons advies

Een zakelijk voetbaltafelspel: wie wil dat nou niet? Je ziet zo’n kickertafel steeds vaker staan bij bedrijven. Voetbaltafel.nl levert veel voetbaltafels aan bedrijven en organisaties, waardoor wij goed advies kunnen geven over de juiste voetbaltafel. Voor bedrijven adviseren wij altijd een stevige- en zware voetbaltafel met zware kast en stevige stangen die tegen een stoot kunnen. Bij bedrijven wordt vaak met meerdere personen tegelijk gespeeld waardoor de kickertafel stevig op de poten moet staan. Ook de stangen van een zakelijk voetbaltafelspel krijgen het vaak zwaar te verduren. Voor bedrijven adviseren wij dan ook vaste stangen van minimaal 13mm dik. Meestal is een indoor voetbaltafel voor bedrijven dan ook afdoende.

De verschillen tussen voetbaltafels voor bedrijven en professionals

Voetbaltafels voor bedrijven en particuliere uitvoeringen kennen nogal wat verschillen. Professionele voetbaltafels zijn vaak zwaarder van gewicht (veelal tussen de 40 en 120 kilo) en zijn meestal uitgerust met vaste, dikkere stangen. Kickertafels met vaste stangen zijn steviger dan voetbaltafels met telescopische stangen. Dat de voetbaltafels voor professioneel gebruik en bedrijven zwaarder zijn, heeft primair te maken met de kwaliteit en dikte van het materiaal dat gebruikt wordt. Zo is de dikte van het kabinet van zakelijke voetbaltafels vaak zwaarder uitgevoerd.

Ook is er vaak een verschil waarneembaar tussen de stangen. De stangen van voetbaltafels voor bedrijven zijn vaak 16 mm dik terwijl die van lichtere voetbaltafels vaak 13mm dik zijn. De betere voetbaltafels zijn voorzien van kogellagers waar de stangen doorheen glijden. Door de kogellagers wordt de stang beter door het gat geleid. Kickertafels voor op kantoor zijn vaak voorzien van een nylon ring met metalen kogellagers. Voetbaltafel.nl heeft meerdere outdoor voetbaltafels.

Tafelvoetbal kantoor: het belang van kwaliteit

Tafelvoetbal op kantoor staat vaak gelijk aan fanatisme onder collega’s. Als er intensief wordt gespeeld op een kickertafel, is het uiterst verstandig om een tafel te kopen met zware poten en een zwaar kabinet. Een kabinet isook wel een ander woord voor de kast. Voor iets meer dan € 300 zijn er al veel oersterke voetbaltafels beschikbaar. Alle kickertafels zijn voorzien van baluitgave (vaak aan twee kanten) en scoretellers.

Niet alleen de poten en de dikte van de kast zijn zwaarder. Ook zijn vaak de stangen dikker dan die van de particuliere voetbaltafel. Waar het speelveld van een particuliere voetbaltafel vaak van MDF gemaakt is, wordt voor de zwaardere uitvoeringen vaak gebruikgemaakt van laminaat of fiberglas. Een tafelvoetbal op kantoor is nu eenmaal gebaat bij kwaliteit!

Kickertafel kopen?

Vele bedrijven, organisaties en verenigingen gingen je al voor met het kopen van een kickertafel. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om producten te kopen op rekening. Bij bestellingen voor 12.00 leveren wij je kickertafel al de volgende dag. De voetbaltafels worden standaard in doos geleverd. Opbouwen kost vaak wat tijd, maar is prima te doen als je een beetje handig bent. Bij iedere voetbaltafel wordt een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing meegeleverd waar alles in staat beschreven.

Bij Voetbaltafel.nl vind je dus altijd de voetbaltafel die bij uw bedrijf past. Mocht je twijfelen over welke voetbaltafel het best bij jou past, neem dan contact op met de helpdesk. Zo kom je beslagen ten ijs voordat je een kickertafel kopen komt.