Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Voetbaltafels voor outdoor gebruik

U bent op zoek naar een voetbaltafel die buiten kan blijven staan? Bij Voetbaltafel.nl vind u een breed assortiment outdoor voetbaltafels voor de laagste prijs. Alle voetbaltafels worden gratis verzonden.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
  1. Voetbaltafel Garlando | Master Pro | Outdoor | Inklapbaar
    € 1.099,00

Outdoor voetbaltafel kopen

De naam zegt het al: Outdoor voetbaltafels zijn gemaakt voor buitengebruik. Door de gebruikte materialen zijn outdoor voetbaltafels uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Deze tafelvoetbaltafels voor buiten zijn weer- en wind bestendig. Outdoor voetbaltafels worden vaak gebruik op campings, scholen en speeltuinen. Let erop dat alles wat in weer en wind staat uiteindelijk kapot gaat, dus ook een voetbaltafel. Zorg er dus voor dat de voetbaltafel bij langdurig slecht weer naar binnen wordt gehaald of dat u de voetbaltafel afdekt met een beschermhoes.

Verschillende merken outdoor voetbaltafels

Voetbaltafel.nl biedt verschillende merken outdoor voetbaltafels. Zo bieden Garlando en Heemskerk enkele zware modellen outdoor voetbaltafels. Hier kunt u nog kiezen uit outdoor voetbaltafels met glasplaat, met muntinworp en zelfs een model dat in te klappen is. Alle outdoor voetbaltafels zijn gemaakt van speciaal materiaal dat geschikt is voor buitengebruik. Daarnaast zijn alle metalen onderdelen voorzien van extra anti roest behandelingen zodat de materiaal langdurig goed blijven.

Bij Voetbaltafel.nl vindt u dus altijd een outdoor voetbaltafel die bij u past. Mocht u twijfelen over welke voetbaltafel het best bij u past, neem dan contact op met de helpdesk van Voetbaltafel.nl.