Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Mini voetbaltafel

Met een mini voetbaltafel kan je overal voetbaltafel spelen wanneer jij wilt. Deze compacte tafel is klein en snel op te ruimen. 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Voetbaltafel Pegasi | Mini
  Voetbaltafel Pegasi | Mini
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-MINI
  € 29,95
 2. Voetbaltafel Pegasi | Mini XL
  Voetbaltafel Pegasi | Mini XL
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-MINI-XL
  Beoordeling:
  90.0000%
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 89,00 Speciale prijs € 79,00
 3. De F-mini SOCCER GAME HOLLAND
  Voetbaltafel Garlando | F-Mini NL
  Art.nr. (SKU): 20202
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 99,50
 4. Mini 2 in 1 speeltafel
  Mini 2 in 1 speeltafel
  Art.nr. (SKU): 20320
  Beoordeling:
  70.0000%
  € 112,00

Mini tafelvoetbal kopen

Woonkamers van beperkte omvang kunnen een sta-in-de-weg zijn als uw kinderen heeft die willen spelen. De mini tafelvoetbal van voetbaltafel.nl biedt in zo’n geval uitkomst. Bij de mini tafelvoetbal ontbreken de poten in het merendeel van de tafels, zodat het spel gemakkelijk op te bergen is in de kast. Zo maakt u op momenten dat de mini tafelvoetbal niet in gebruik is, ruimte voor vrienden of familieleden die op bezoek zijn.

Mini tafelvoetbal is erg leuk om al zittend te spelen met vriendjes of vriendinnetjes. Of durft u het als ouder aan om de strijd aan te gaan met uw kind? Voetbaltafel.nl heeft diverse varianten van mini tafelvoetbal op voorraad. Ontdek hier meer over de collectie!

Welke kleine voetbaltafels verkopen we?

Kleine voetbaltafels vervullen een belangrijke rol in ons assortiment, omdat ze het spelen van tafelvoetbalspellen voor iedereen mogelijk maken. Momenteel verkoopt voetbaltafel.nl een beperkte selectie aan kleine voetbaltafels in de webwinkel. De mini tafelvoetbal spellen waar we het over hebben, luiden als volgt:

 • Pegasi voetbaltafel mini: bij het houten exemplaar van Pegasi nemen de geelhemden het op tegen de roodhemden. Beide ploegen hebben zes spelers in het veld staan, waardoor de doelman ontbreekt.
 • Pegasi voetbaltafel mini XL: het achtervoegsel doet vermoeden dat we hier met een grote tafel te maken hebben, maar het gaat om een grotere variant van de kleine voetbaltafel. Ten opzichte van de vorige variant van Pegasi heeft dit exemplaar een extra hendel, waardoor de keeper ook deelneemt.
 • Voetbaltafel F-Mini Garlando: dit spel is de enige mini tafelvoetbal die op poten gezet kan worden. Overigens is dit geen must, want de kinderen kunnen ook op de grond plaatsnemen.
 • Voetbaltafel F-Mini NL Garlando: wilt u de eindtoernooien van het Nederlands Elftal naspelen in de huiskamer? Dan is dit oranje exemplaar het meest geschikt. De blauwe ‘wrapping’ maakt deze mini voetbaltafel helemaal af.

Spelregels mini voetbaltafel

Vanzelfsprekend zijn er ooit spelregels bedacht voor het spel, die u kunt toepassen bij de mini voetbaltafel. Een verbod op het overmatig draaien met de stangen is één van de basisregels die u kunt naleven. Uitzondering op de regel is de enkelvoudige draai, om extra kracht uit te oefenen. Een doelpunt maken vanaf het middenveld met de mini voetbaltafel is eveneens uit den boze. Daarnaast wordt een doelpunt ongeldig verklaard als deze via het ‘been’ van de opponent gaat, afkomstig is van de keeper of via de zijkant het doel in hobbelt.

Mini tafelvoetbal kopen?

Een mini tafelvoetbal kopen kan op eenvoudige wijze op voetbaltafel.nl. Voordat u de bestelling af kunt ronden, vragen we u om een account aan te maken. Aangezien de mini tafelvoetbal een populair object is in kantoortuinen, bieden we ook de mogelijkheid om een zakelijke offerte aan te vragen. Elke mini voetbaltafel met een waarde van €100,00 of meer wordt gratis verzonden. Daarnaast bieden we 2 jaar fabrieksgarantie, zodat er altijd een oplossing te bedenken is als er wat misgaat.