Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Voetbaltafel professioneel

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Voetbaltafel G-5000 Hout Garlando
  Voetbaltafel G-5000 Hout Garlando
  Art.nr. (SKU): 20055
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 1.239,00 Speciale prijs € 1.189,00
per pagina
Een voetbaltafel voor professioneel gebruik is een uitstekende keuze voor bedrijven, verenigingen en andere instellingen die op zoek zijn naar een goed spelapparaat. Dankzij de hoogwaardige materialen en de uitgebreide functionaliteiten is deze tafel perfect geschikt voor intensief en regelmatig gebruik. Deze tafel beschikt over stevige poten en een sterk speelveld, waardoor een stabiel en nauwkeurig spel gegarandeerd is. Bovendien is de tafel uitgerust met een hoogwaardige scorebordfunctie, waarmee de score gemakkelijk bijgehouden kan worden. Ook is er aandacht besteed aan de veiligheid van de spelers, door de tafel uit te rusten met zachte hoeken en een stevige afscherming. In vergelijking met andere voetbaltafels is een tafel voor professioneel gebruik ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het is gemakkelijk schoon te maken en de onderdelen zijn gemakkelijk vervangbaar indien nodig.

Waarom een voetbaltafel professioneel?

Een voetbaltafel voor professioneel gebruik kan fijn om de volgende redenen: De kwaliteit van de tafel: Het materiaal en de bouw van deze professionele voetbaltafels is van hogere kwaliteit en daarom zijn ze geschikter voor intensief gebruik. De duurzaamheid: Een voetbaltafel voor professioneel gebruik is beter bestand tegen slijtage en beschadiging dan reguliere tafels. Dit omdat deze professionele voetbaltafels gemaakt zijn van materialen van hoge kwaliteit. Ook ondergaan deze tafels strengere kwaliteitscontroles en tests voordat ze op de markt worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat ze beter beschermd zijn tegen hevige spelbelasting en daardoor minder snel beschadigd raken. Prestaties: Door de verbeterde bouw en materiaalkeuze zijn deze tafels voor professioneel gebruik sneller en soepeler in het spel. Uiterlijk: Voetbaltafels voor professioneel gebruik hebben vaak een moderner en aantrekkelijker uiterlijk dan reguliere tafels. Waardevast: Professionele voetbaltafels hebben een hogere waardevastheid en zullen waarschijnlijk langer meegaan dan reguliere tafels. Kortom, een voetbaltafel voor professioneel gebruik is een betere keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatieve, duurzame en presterende voetbaltafel.

Voetbaltafel professioneel kopen bij Voetbaltafel.nl

Bent u nou al een hele tijd aan het zoeken naar een nieuwe voetbaltafel voor professioneel gebruik? Zoek dan niet verder. Voetbaltafel.nl heeft een ruim aanbod professionele voetbaltafels voor u geselecteerd. Dus bestel snel uw professionele voetbaltafel via Voetbaltafel.nl!

Wij wensen u veel speelplezier!