Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Voetbaltafel Olympic Silver Blind Side Garlando

€ 1.859,00
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?
Dit is de Garlando Olympic Silver Blind Side voetbaltafel zonder muntinworp maar met glasplaat. Zeer geschikt voor intensief gebruik op scholen, bedrijven en instellingen.
Meer informatie
Fabrieksgarantie
Snel geleverd
Gratis bezorging vanaf €99,-
Sinds 2009 erkend vakspecialist
Montage service
SKU
20108
Voetbaltafel Olympic Silver Blind Side Garlando
Voetbaltafel Olympic Silver Blind Side Garlando
€ 1.859,00

De eerste professionele voetbaltafel met boven glasplaat, zonder muntinworp! Een oerdegelijke Garlando voetbaltafel met anti-breekbare boven glasplaat en een gesloten bal systeem. Het speelveld is voorzien van een zand gestraalde glasplaat en de stangen zijn 16 mm. met gegoten poppen in de kleuren rood/blauw. Deze stangen lopen door nylon geleiders en kogel lagers. De tafel heeft hardhouten schuine poten (kunnen eventueel worden voorzien van leg levellers) Deze tafel is uitermate geschikt voor jeugdcentra's, voetbalkantines en scholen. Deze tafel wordt geleverd inclusief 10 ballen. Afmetingen tafel: Lengte: 156 cm. / Breedte: 76 cm. (zonder stangen) / Hoogte: 92-97 cm (hoogte instelbaar). Gewicht: 110 kg Deze tafel is voorzien van; - Metalen poten gecoat in een zilverkleur - Poten zijn incl. leg levellers om de tafel waterpas te zetten en in hoogte te verstellen - 16 mm Solid rods met gegoten poppen rood en blauw ( onverwoestbaar ) - Nylon roller bearings voor een soepel speelplezier - Speelveld voorzien van een zandgestraalde speelveldruit - Anti- breekbare bovenglasplaat voor dempen van het geluid tijdens het spelen - Gesloten ballensysteem - Opklapbaar speelveld voor eenvoudige schoonmaak - Standaard geleverd met 10x oranje bal