Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Voetbaltafels voor op de zaak

Voetbaltafel met logo van uw bedrijf? Alles is mogelijk. Wij kunnen de voetbaltafel bedrukken, volledig gepersonaliseerd naar wens. Zelf de poppen en score tellers worden in de gewenste kleur uitgevoerd. Alleen een voetbal met logo is uiteraard ook mogelijk. Leuk voor op de zaak of als relatie geschenk!

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Voetbaltafel.nl is dé aanbieder als het gaat om voetbaltafels. Bij Voetbaltafel.nl vind u het grootste assortiment voetbaltafels voor de beste prijs. Wij bieden de laagste prijsgarantie op voetbaltafels. Of u nu op zoek bent naar een voetbaltafel voor in huis, voor op het bedrijf of voor een openbare gelegenheid, bij Voetbaltafel.nl bent u aan het juiste adres. Wij bieden alle merken voetbaltafels, van Buffalo tot Heemskerk en van Garlando tot de klassieke Deutscher Meisters.

Voetbaltafel zakelijk

Je ziet ze steeds vaker staan bij bedrijven. De voetbaltafel. Voetbaltafel.nl levert veel voetbaltafels aan bedrijven en organisaties. Zo spelen de Toppers (Gorden, Gerard en Jeroen) ook op een voetbaltafel van Voetbaltafel.nl. Niet alleen kunnen bedrijven op rekening kopen maar ook geven wij advies over de keus voor de juiste voetbaltafel. Voor bedrijven adviseren wij altijd een stevige- en zware voetbaltafel met zware kast en stevige stangen die tegen een stoot kunnen. Bij bedrijven wordt vaak met meerdere personen tegelijk gespeeld waardoor de voetbaltafel wel stevig op de poten moet staan. Ook de stangen krijgen het vaak zwaar te verduren. Voor bedrijven adviseren wij dan ook vaste stangen van minimaal 13mm dik. Meestal is een indoor voetbaltafel voor bedrijven afdoende.

De verschillen tussen voetbaltafels voor bedrijven en particulier?

Professionele voetbaltafels zijn vaak zwaarder van gewicht (veelal tussen de 40 en 120 kilo) en zijn meestal uitgerust met vaste, dikkere stangen. Voetbaltafels met vaste stangen zijn steviger dan voetbaltafels met telescopische stangen. Dat de voetbaltafels voor professioneel gebruik en bedrijven zwaarder zijn heeft primair te maken met de kwaliteit en dikte van het materiaal dat gebruikt wordt. Zo is de dikte van het kabinet van zakelijke voetbaltafels vaak zwaarder uitgevoerd. Ook zit er soms verschil in de stangen. De stangen van een zakelijke voetbaltafel is vaak 16 mm dik terwijl die van lichtere voetbaltafels vaak 13mm dik zijn. De betere voetbaltafels zijn voorzien van kogellagers waar de stangen doorheen glijden. Door de kogellagers wordt de stang beter door het gat geleid. Voetbaltafels voor bedrijven zijn vaak voorzien van een nylon ring met metalen kogellagers. Speelplezier heeft meerdere outdoor voetbaltafels.

Beter een voetbaltafel van zware kwaliteit

Als er intensief wordt gespeeld op een voetbaltafel is een voetbaltafel met een zwaar kabinet (kast) en zware poten verstandig. Voor iets meer dan € 300 zijn er al veel oersterke voetbaltafels beschikbaar. Alle voetbaltafels zijn voorzien van baluitgave (vaak aan twee kanten) en scoretellers. Niet alleen de poten en de dikte van de kast zijn zwaarder. Ook zijn vaak de stangen dikker dan die van de particuliere voetbaltafel. Waar het speelveld van een particuliere voetbaltafel vaak van MDF gemaakt is, wordt voor de zwaardere uitvoeringen vaak laminaat of fiberglas gemaakt.

Voetbaltafel kopen voor kantoor

Vele bedrijven, organisaties en verenigingen gingen u voor en kochten al bij Voetbaltafel.nl. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om producten te kopen op rekening. Bij bestellingen voor 12.00 leveren wij uw voetbaltafel al de volgende dag. De voetbaltafels worden standaard in doos geleverd. Opbouwen is vaak even werk maar prima te doen als je een beetje handig bent. Bij iedere voetbaltafel wordt een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing meegeleverd waar alles in staat beschreven.

Bij Voetbaltafel.nl vindt u dus altijd de voetbaltafel die bij uw bedrijf past. Mocht u twijfelen over welke voetbaltafel het best bij u past, neem dan contact op met de helpdesk.