Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Betonnen voetbaltafel

€ 2.692,25
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?
Dit is de betonnen voetbaltafel voor scholen, restaurants, speeltuinen, campings en instellingen. De onverwoestbare hufterproof voetbaltafel beton is van top kwaliteit, made in Holland!
Meer informatie
Fabrieksgarantie
Snel geleverd
Gratis bezorging vanaf €99,-
Sinds 2009 erkend vakspecialist
Montage service
SKU
HB.FB.A
Betonnen voetbaltafel
Betonnen voetbaltafel
€ 2.692,25

Betonnen voetbaltafel Heblad. Een prachtige betonnen voetbaltafel met een totaal gewicht van 700 KG. Voetbaltafel beton is helemaal uit één stuk gegoten en heeft een schitterende afwerking. De betonnen tafelvoetbal is na het verharding- en droogproces voorzien van de hoogwaardige antracietkleurige 2-componentenlak. de stangen, doeltjes, boutjes en moertjes zijn uitgevoerd in hoogwaardig RVS, resistent tegen weersinvloeden. de stangen zijn niet uitgevoerd met kwetsbare veren maar sterke rubbers. De beton voetbaltafel heeft geen lagers maar is voorzien van nylon bussen waar de stangen probleemloos door glijden en het is ook nog eens onderhoudsvrij! de poppetjes van deze voetbaltafel zijn ijzersterk, uitgevoerd in UV bestendig en onbreekbaar kunststof. Ook bij temperaturen onder nul (vrieskou) kunt u gewoon lekker spelen op deze betonnen voetbaltafel! Er zijn in de doeltjes gaatjes aangebracht die ervoor zorgen dat het regen water afgevoerd kan worden. Een betonnen tafelvoetbal is ideaal voor openbare gelegenheden, verenigingen, scholen, instellingen, speelplaats of camping. Het betonnen voetbalspel wordt standaard uitgevoerd met zwarte en witte spelers. de score tellers zijn de uitgevoerd in dezelfde kleuren. Optioneel: De spelers zijn in 6 andere kleuren te bestellen. De scoreborden worden in dat geval ook in dezelfde kleuren als de voetbal poppen geleverd. De extra kleuren zijn: rood, blauw, geel, groen, oranje en paars. Hierdoor is het mogelijk om de meeste kleuren van uw favoriete voetbalteam na te bootsen op dit tafelvoetbalspeelveld. Tevens worden er 6 balletjes meegeleverd bij aankoop van 1 tafelvoetbalspel. De levering geschiedt door onze eigen vrachtwagen, met laad-loskraan (IN OVERLEG BINNEN 3 WEKEN) , maar kan ook door een externe vervoerder worden gedaan. In dat geval dienen de stangen door de klant te worden gemonteerd en is de tafel in een grote doos verpakt (IN OVERLEG 2-3 WERKDAGEN).